Peggy De Moor

Sinds mijn kinderjaren ben ik creatief bezig. Schilderen, boetseren, tekenen, naaien … het kon – en nu nog steeds – me allemaal boeien.
 
Als jong meisje was de Academie voor Beeldende Kunsten in Wilrijk op zaterdagvoormiddag mijn ideale uitlaatklep. Uren heb ik er doorgebracht, telkens met nieuwe vormen en methodes experimenteren in deze wereld van creativiteit.
Na het middelbaar besliste ik om de opleiding “modeliste – styliste” aan het Institut Bisschofsheim (Brussel) te gaan volgen. Twee wonderbaarlijke jaren waaruit duidelijk bleek dat ik mode in mijn vingers had en dat ik in deze richting verder wou gaan.
 
Het lot koos er echter voor om me eerst een kleine omweg te laten maken. Ik trouwde en vond al snel een job in  …. de administratieve wereld! Naaien en schilderen aan de Academie bleven deel uitmaken van mijn leven en de kriebels om een creatieve job uit te oefenen bleven borrelen.
 
In 2008 heb ik sprong gewaagd en heb ik een opleiding tot leerkracht gevolgd. Sinds zeven jaar geef ik mijn inspiratie door aan tieners (plastische opvoeding, interieur, mode & modetekenen, presentatietechnieken) en aan volwassenen (avondcursussen basis naaien, rok & pantalon, blouse en jurk, vrije tijd).
 
2013 was tijd voor een nieuwe sprong, namelijk die van zelfstandig statuut.
Naast mijn dag- en avondtaak in het onderwijs, wil ik workshops geven aan diegenen, die het ook voelen kriebelen. Gewoon omdat creatief bezig zijn leuk is. En ik haal enorm veel voldoening als mensen gelukkig zijn omdat hun werkstukje mooi gelukt is en ik hen daarbij heb mogen helpen.

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,

Peggy